Kabroemmm Toertocht

informatie rijders

Dit jaar is de route van de tocht enkel geschikt voor bromfietsen!

Routes
Voor de derde editie van de Kabroemmm toertocht rijden we dit keer één route. Op deze route, uitgezet in de driehoek Hemelum – Bolsward – Makkum, worden uw wielen verrast op sluipdoortjes door stadjes en dorpen, uw koplamp op weidse vergezichten en uw zadel op onontgonnen paden.

De route tikt net geen 100 kilometer aan en is, net als voorgaande jaren, via de rode, gele en blauwe bordjes te volgen. De route is niet geschikt voor motorfietsen en auto’s. Solexen en snorfietsen zijn welkom!

 

Praktische info

Aanmelden kan op zaterdag de 29e juni vanaf 10:00 uur op het sportterrein in Hemelum (Morrapead) en de kosten zijn €5 inclusief koffie mét. Vertrekken kan vanaf 10:30 tot 11:30.  Bij terugkomst op het terrein is er de gelegenheid om even bij te praten onder het genot van live muziek.

Belangrijk: als bestuurder van een voertuig dien je te beschikken over een bromfietscertificaat of rijbewijs. Ook dient je voertuig minimaal WA verzekerd te zijn. Verder is de Toertocht voor alle deelnemers op eigen risico, waarbij voor onverhoopte pechgevallen uiteraard een bezemwagen aanwezig is.

 

Kosten

De kosten van de toerrit bedragen €5,- per deelnemend voertuig. Hierbij is 1 kop koffie, een koek en een herinnerings medaille inbegrepen.

Heeft u nog vragen omtrent de tourtocht stuurt u dan een mailtje aan de toercommissie. We horen graag van u!

 

contactgegevens

Stichting Kabroemmm

p/a Hegewei 15

8584 VK Hemelum

organisatie@kabroemmm.nl

Volg ons op facebook en Instagram